Tafeltennisvereniging Reflex Oosterhout

Toernooi 2015

25-04-2015

Op 25 april 2015 is ons jaarlijkse clubtoernoooi gespeeld. Aan dit toernooi deden 16 leden mee.
De dag begon al om 8.15 uur met het klaarzetten van de speeltafels en warmlopen.
Om 9.00 uur startten de wedstrijden. Er werd gespeeld in twee achtkampen.

Op de foto de winnaars: Johan in 't Groen (2), Joep Leijendekkers (3) en Chris Schrievers (1).

In de loop van de middag zijn de wedstrijden gespeeld om de 16e t/m 5e plaats, waarbij de nummer 8 van elke poule tegen elkaar moesten, vervolgens de nummers 7 etc.

Om de uiteindelijke winnaar van het toernnooi te kunne bepalen hebben de eerste 2 van elke poule in een onderlinge vierkamp bepaald wie de wedstrijd om de 3e en 4e plaats mocht spelen en wie in de echte finale zou belanden.

De wedstrijd om de 3e en 4e plaats werd gespeeld door Joep Leijendekkers en Wil Aarde, met een verrassende uitslag, want iedereen had verwacht dat Wil deze strijd zou winnen. Joep heeft zich echter kranig geweerd met een uitmuntend resultaat: een 3e plaats.

De finale werd gespeeld rond 17.15 uur en ging tussen Johan in 't Groen en Chris Schrievers. In de achtkamp hadden ze al een wedstrijd tegen elkaar gespeeld, waarbij Johan de sterkste was.
In de finale bleek Chris na een 3-setter toch net iets standvastiger en won uiteindelijk het kampioenschap 2015.